Stati

2010. november 28., vasárnap

Az új és végleges lakás

Múlt hét pénteken végre sikerült aláírni az albérleti szerződést és így most már 100%, hogy december 1-jétől Roddiba költözünk. A cuccaink kb 75 %-át már át is vittük a hétvégén és neki láttunk a takarításnak. Szerencsére elég tiszta a lakás, annak ellenére vagy pont azért, mert egy éve üresen áll. Ennek ellenére persze mindent kitakarítunk, mire szerdán véglegesen átköltözünk. A lakás elég nagy, úgyhogy lesz hely azoknak, akik szeretnének meglátogatni minket. A lakás egy három emeletes ház 2-ik emeletén van. A bejárati ajtó szinte egyből a konyha+étkezőbe nyílik, előszoba gyakorlatilag nincs. A konyha+étkező egybe nyitható a nappalival, a kettőt egy toóajtóval lehet elválasztani. A nappali eléggé fényes, déli fekvésű:

Nappaliból nyíló erkély

Napfényes nappali
A bejárati ajtótól jobbra kezdődik a lakás másik fele, ami a két hálószobából és fürdőszobából áll. A mi hálószobánkból is nyílik ajtó a teraszra. A hálószobában pedig van egy régi íróasztal, ami különösen Anitának tetszik nagyon:
Íróasztal
Hálószoba
Az erkély és az onnan nyíló kilátás a legjobb a lakásban, bár mostanában eléggé ködös az idő. Viszont épp tegnap havazott először, úgyhogy szép havas tájat tudok mutatni:

Roddi a dombtetőről

Kilátás az erkélyről

Dél-Alpok a távolban, de itt csak a dombok látszanak

Van egy kisebb fürdőszoba tusolóval és egy nagyobb káddal:

Nagyobb

Kisebb

Végül van még egy kisebb vendégszoba, ami jelenlegi állapotában a "lerakó helyiség", mivel a takarítás idejére ide rámoltunk be mindent. De egy-két hét múlva lesz itt egy egyszemélyes ágy meg egy kétszemélyessé nyitható kanapé:
Rumlis vendégszoba

Núbisz neked utólag is boldog szülinapot, vasárnap láttam, hogy Paliék próbáltak hívni, de már a pakolás-takarítás kombótól fáradtan bealudtunk. Majd küldjetek képeket, hallottam voltak táncoslányok is :) 
Nikinek meg Palinak gratulálunk a kitűzőtt időponthoz, jobb napra nem is eshetett volna a választás! Januárban az lesz az első dolgom, hogy kiveszek egy hét szabit augusztus közepére.

u.i.: este El Classicó, úgyhogy Hajrá Barca! (remélem jól lehet majd stream-elni)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése